You are currently viewing Újra itt…

Újra itt…

Újra itt…

Régóta nem írtam már a blog-omba semmit. Pedig van, és azért létezik, hogy írjak is ide. Ezen most próbálok picit változtatni, és kicsit rendszeresebben jelentkezni bejegyzésekkel. Hátha van olyan, aki olvassa, és esetleg érdekli is.

A mai bejegyzést egy kicsit amolyan bemelegítésnek szánom, amiben egy friss pályázat eredményéről szeretnék neked, kedves olvasó, beszámolni.

Azt nem mondom, hogy nagyon nagy lendülettel ugyan, de elkezdtem ismét pályázni, hogy elérjem az „Excellence FIAP” minősítést, ami a nemzetközi fotós szövetség következő szintje az „Artist FIAP” után.

Azt egy korábbi bejegyzésben már írtam, hogy hogyan is működik ez a pályázatos rendszer, így azzal most nem untatok senkit. A lényeg, hogy 250 pont a cél, amiből nagyjából 170 már meg is van.

Legutóbb a „6th Spring Fotosalon Bardaf” elnevezésű pályázatra küldtem be fotókat, 3 kategóriában:

  • Free (szabad, vagy nyitott)
  • Landscape (tájkép)
  • Nude (akt)

A „Free” kategóriában sajnos egy képem sem ment át a szűrőn, így nem kaptam értük pontokat. Tájkép témában 2 képem értékelésre került. Egy Moraviában készült, és egy toszkán hajnali fotóm hozott 2 pontot a konyhára.

Akt kategóriában úgy tűnik, hogy elég jól sikerült a fotók kiválasztása, mivel mind a 4 beküldött fotóm befogadásra talált, így 4 ponttal lettem gazdagabb. Hab a tortán, hogy a „Hanging around II” című képem egy oklevelet is nyert a zsűritől! Az oklevelet, és a képet (cenzúrázva!) lent láthatja a kedves olvasó.

Azt hiszem, hogy jó irányba haladok, bár picit nagyobb lendülettel kellene pályáznom, de talán sikerül azt is megoldanom.

Köszönöm a kitüntető figyelmet Kedves Olvasó!

Vélemény, hozzászólás?

hét − 4 =