You are currently viewing Eredmény beszámoló…

Eredmény beszámoló…

Néhány napja érkezett meg a „9th International Salon of Art Photography Smederevo” pályázat eredménye. Azóta gondolkoztam rajta, hogy azért erről mégis csak kellene írnom egy rövid bejegyzést a blogba.

Addig gondolkoztam ezen, amíg ma egy kisebb lökést kaptam a posztoláshoz. 🙂

De menjünk szépen sorjában… Miért is említem meg a „Smederevo” pályázatot? Csupán azért, mert sikerült két díjat elhoznom. Nem érem ugyan, de díj. Méghozzá két különböző szervezet által megítélt „Honorable Mention”. Az egyiket a „FIAP” a másikat pedig a „PSA” nemzetközi fotós szövetségtől kaptam. (pontosabban a zsűri tagjaitól. 🙂 )

Ezen a pályázaton összesen 7 pontot sikerült begyűjteni a 16 elérhető pontból. Lehetett volna jobb is, de a két díjnak örülök természetesen.

És akkor most egy pár szó arról, hogy mi is adta a lökést ehhez a bejegyzéshez… Ma délelőtt csengetett a postás, és átadott nekem egy ajánlott csomagot. Csodálkozva forgattam, mert nem vártam semmit, hiszen nem rendeltem semmit. Főleg nem Indiából. Izgatottan szaladtam fel a lakásba, és egy éles kés után kutattam a fiókban, miközben kezdett derengeni valami….

India.. pályázat.. hiszen én ott nyertem valamit, amiről még 2018 decemberében kaptam is értesítést!! Akkor ez a díj lesz! És láss csodát, 4 érem volt a csomagban, amit 3 fotóért kaptam a körversenyen. Az egyik drónos fotóm kapott két érmet is. (A körversenyen egy „set” fotóval indul az ember fia, és azt több helyen zsűrizik, így kaphat akár kettő díjat is egy fotó!)

Kellemes kis meglepetés volt ez így a mai napra, és talán adott egy kis plusz energiát, hogy folytassam a pályázást!

Köszönöm a kitüntető figyelmet Kedves Olvasó!

Vélemény, hozzászólás?

18 + 2 =